;
 

 

FAQ

In het FAQ worden veel gestelde vragen beantwoord. Voor overige vragen kunt u contact opnemen.

Kost het geld om iets te plaatsen? Nee, alles is volledig gratis. Op de website zitten nergens kosten aan verbonden.

Hoeveel kerstpakketten mag ik plaatsen? Er is geen limiet! Je mag onbeperkt kerstpakketten, mits deze aan de voorwaarden voldoen, plaatsen.

Wat wordt er met m'n gegevens gedaan? Uw gegevens zijn bij ons volkomen veilig. Uw e-mail adres zal niet worden vermeld en uw telefoonnummer is optioneel. Uw naam en woonplaats zullen wel worden vermeld bij uw geplaatste kerstpakket.

Waarom staat er geen e-mail adres bij een kerstpakket? Dit heeft meerdere redenen. Het gaat feitelijk om de privacy, want ook mensen die niet ge´nteresseerd zijn in een kerstpakket kunnen dan het e-mail adres zien. Ook zoekmachines nemen deze op, waardoor er spam wordt gestuurd. Vandaar de optie om via de website een mail te versturen.

Hoe kan ik mijn kerstpakket verwijderen? U kunt uw kerstpakket verwijderen door naar uw kerstpakket te surfen. Op de onderste link te klikken (verwijderen). Vervolgens wordt er om uw email adres gevraagd. Als u een geldig email adres hebt opgegeven krijgt u een email toegezonden met een link om uw kerstpakket te verwijderen. Als u daar op klikt is uw kerstpakket verwijderd !

© 2010 - 2017 www.kerstpakketruilen.nl - Copyright & voorwaarden